Nieuws

nieuws

Uitnodiging kampioenen huldiging

De Lier, 13 november 2017

Beste sportvrienden,

Ook dit jaar zijn wij er weer in geslaagd om een prachtig kampioenen-/jaarboek samen te  stellen. Mede dankzij de bijdrage van onze sponsors. Hierbij treffen jullie deze aan.

De voorbereidingen van de eerste activiteit in 2018 zijn reeds in volle gang en onderstaand volgt hiervoor de uitnodiging:

Zoals gebruikelijk gaan wij op de 1e zaterdag in februari onze kampioenen weer huldigen en  gezien de uitstekende ervaringen doen wij dat in dezelfde locatie als voorgaande 3 jaar.

Op 03 februari 2018 vanaf 13.30 uur worden jullie met partner of introducé verwacht bij De Tuinderij, Van Wijklaan 2, 2678 NJ De Lier. www.detuinderij.nl (attentie: de laatste 1 á 2 km voor aankomst is de bewegwijzering vanuit Schipluiden, Dorppolderweg en De Lier, Zijtwende, via borden).

Om 14.00 uur zal onze voorzitter, Aad van Bergenhenegouwen, de opening verrichten waarna vervolgens de verschillende prijsuitreikingen gaan plaatsvinden.

Lees meer »

Gebr. Hagens Keizerkampioen fondclub De Glazen Stad 2017

Gebr Hagens keizerkampioen 2017

De gebroeders Ad 65 jaar en Rinus 60 jaar hebben altijd onder de naam Gebr Hagens gevlogen eerst succesvol op de programmavluchten en vanaf 1989 op de overnacht. De basis voor de fondvluchten werd gelegd met duiven van Jan Theelen, via Lalieu-van Doorn uit Thorn, en Gebr de Weerdt later aangevuld met duiven van Gebr Bruggeman en Gebr. Van Doorn uit Someren-eind.  Dat deze basis goed was bleek al vrij snel want in de jaren 90 en begin 2000 werden er de nodige overwinningen nat en internat behaald zoals: 1e Intern Perpignan ’96, 1e Intern Tarbes ’98, 1e Intern Barcelona duivinnen ’99 en 1e nat St Vincent ’01. Zowaar een lijst om jaloers op te worden. Echter een laffe diefstal noopte de gebroeders tot maatregelen om herhaling te voorkomen. In verband met het aanbrengen van een inbraakbeveiliging werden er de nodige verbouwingen aan het hok gedaan die het hokklimaat niet ten goede kwamen. Het verlies van de nodige toppers en  het mindere hokklimaat deed geen goed aan het prestatieniveau.

Lees meer »

Fondclub “De Glazenstad”huldigt zijn kampioenen

Op de eerste zaterdag is de traditionele huldiging van de kampioenen van fondclub “De Glazen Stad”. Voor het derde achtereen volgende jaar is er gekozen voor de schitterende locatie van “De Tuinderij” in De Lier. Hoewel het feest om 14.00 uur gaat beginnen lopen de eerste gasten om even één uur al binnen. Als de voorzitter Aad van Bergen Henegouwen om twee uur met zijn openingswoord begint is de zaal met ca 145 personen uitstekend gevuld. In zijn openingswoord heet de voorzitter alle aanwezigen hartelijk welkom en blikt hij nog even terug op het afgelopen seizoen waarin de weergoden ons nu niet bepaald gunstig gezind waren. Hij betreurde het dat de lossingsverantwoordelijken naast het slechte weer ook de nodige kritiek via de sociale media over zich heen kregen en riep dan ook op om deze mensen in ere te houden want zij staan er niet voor zichzelf maar om voor ons hun best te doen.

Lees meer »

Fondclub Nieuws

De Lier, 31 augustus 2016
Beste sportvrienden,
Onderstaand treffen jullie de nodige informatie aan en vergeet vooral niet de data, ook al duurt het nog even, alvast in jullie agenda te zetten.
Eindstand Grand Prix fondclub “De Glazen Stad”
1    Cor & Yvonne Kleijn        4.577.9 punten
2    Vincent Vork                     4.368.9 punten
3    Bert de Graaf                     4.248.3 punten
Alle prijswinnaars van harte proficiat!
 

Lees meer »

'; ?>