Nieuws

Kampioenenhuldiging 2019

Honselersdijk, 20 november 2019

Beste sportvrienden,

Ook dit jaar zijn wij er weer in geslaagd om een prachtig kampioenen-/jaarboek samen te stellen, dat jullie bij deze wordt aangeboden.

Zoals gebruikelijk gaan wij op de 1e zaterdag in februari onze kampioenen weer huldigen. Na afgelopen jaar een uitstapje te hebben gemaakt naar Den Hoorn keren we weer terug naar ons vertrouwde adres bij De Tuinderij in De Lier.

Op 1 februari 2020 vanaf 13.00 uur worden jullie met partner of introducé verwacht bij De Tuinderij, Van Wijklaan 2, 2678 NJ  De Lier, telefoonnummer 015- 380 15 80.

Om 13.30 uur zal onze voorzitter, Aad van Bergenhenegouwen, de opening verrichten waarna vervolgens de verschillende prijsuitreikingen gaan plaatsvinden.

Ook voor de dames hebben we weer een leuk uitstapje georganiseerd.

Natuurlijk is dit feest niet alleen voor de kampioenen, maar uiteraard ook voor al onze leden, sponsors, bestuurders van de Afdeling 5 en anderen die zich het afgelopen seizoen hebben ingezet voor onze fondclub.

Het belooft weer een prachtige happening te gaan worden!

Na de huldigingen worden “koffiebonnen” verloot van alle vluchtwinnaars, duifkampioenen, 1e Generaal Kampioenen en de Keizerkampioen van het afgelopen seizoen evenals door sponsors geschonken duivensportartikelen.

Tevens worden nog een behoorlijk aantal extra bonnen verloot die zijn geschonken in verband met het jubileumjaar van onze Fondclub.

Alle gewonnen prijzen dienen persoonlijk, mits vooraf gemeld, afgehaald te worden.

Wij sturen jullie uiteraard niet met een lege maag naar huis. Om ongeveer 16.45 uur wordt er nog iets lekkers voorgeschoteld zodat uiterlijk om 18.00 uur iedereen voldaan huiswaarts kan gaan!

Wij rekenen weer op een grote opkomst en verzoeken vriendelijk om je vóór 10 januari a.s. aan te melden via e-mail, rondijkshoorn.deglazenstad@gmail.com, of telefonisch 06-22191097, onder vermelding van het aantal personen die komen, het aantal dames en of zij geïnteresseerd zijn in het uitstapje. Vervolgens volgt een bevestiging waarin het inschrijfnummer vermeld is. En: zonder inschrijfnummer helaas geen toegang!

Onze dank gaat uit naar onze trouwe sponsors die met hun bijdrage het jaarboek en de prijzen mede hebben mogelijk gemaakt. Wij hopen ook in de toekomst op jullie te mogen blijven rekenen.

Namens het bestuur van de fondclub “De Glazen Stad” wens ik jullie veel leesplezier, fijne feestdagen en een gezond en succesvol 2020!

Met vriendelijke sportgroeten,

Ron Dijkshoorn

Secretaris