Nieuws

WOENSDAG 7 AUGUSTUS

Beste sportvrienden,

 

Zo sta je aan de vooravond van de eerste vlucht en zo is het eind van het seizoen alweer in zicht. Nog 3 weekenden en de kaarten zijn geschud.

Op de woensdag na de laatste vlucht WOENSDAG 7 AUGUSTUS houden we onze traditionele fotomiddag in combinatie met vis eten.

Alle vluchtoverwinnaars worden professioneel op de foto gezet, evenals de kampioensduiven en de winnaar (het viertal) van de Grand Prix door onze "huisfotograaf" Hans Heijmans.

Wil je een foto laten maken van je favoriet, maar hoor je niet bij de vluchtoverwinnaars, enz. dan kan dat ook. Kosten bedragen dan € 35.

Er zal weer verse vis worden gebakken door Kees van den Bos. Het wordt dus zeker gezellig.

Ook worden de bonnen verloot van de schenkers van bonnen voor een jonge duif  voor de winnaars van de 20e prijs op elke vlucht. Er zitten topbonnen bij!!! Ben je vergeten een bon te schenken voor een jonge duif 2020: dan kan nog steeds. Meld het even bij mij. Hoe meer, hoe liever!!!!

Jullie zijn van harte uitgenodigd vanaf 16.00 uur in het verenigingsgebouw van De Gevleugelde Vrienden te Poeldijk (De Poel 60).

Wij hopen dat jullie er met velen zijn. Om voldoende vis in te kopen is het prettig als jullie je komst even melden. Wil je een introducé meenemen, misschien wel iemand die lid wil worden: hij of zij is welkom! Dus stuur mij even een berichtje dat je komt!!!

 

Veel succes de laatste vluchten.

Groet namens het bestuur,

Ron Dijkshoorn