Nieuws

Uitnodiging

De Lier, 30 november 2018

Beste sportvrienden,

Ook dit jaar zijn wij er weer in geslaagd om een prachtig kampioenen-/jaarboek samen te stellen. Mede dankzij de bijdrage van onze sponsors. Hierbij treffen jullie deze aan.

De voorbereidingen voor de eerste activiteit in 2019 zijn reeds in volle gang en onderstaand volgt hiervoor de uitnodiging:

Zoals gebruikelijk gaan wij op de 1e zaterdag in februari onze kampioenen weer huldigen en vanwege gemeentelijke regels en vergunningen kunnen wij helaas geen gebruik maken van De Tuinderij en gaan wij dan weer naar De Hoornbloem waar wij ook een aantal jaren onze feestmiddag hebben gehouden.

Op 02 februari 2019 vanaf 13.00 uur worden jullie met partner of introducé verwacht bijzalencentrum De Hoornbloem, Koningin Julianaplein 1, 2635 HD Den Hoorn. Telefoonnummer 015-2574138.

Om 13.30 uur zal onze voorzitter, Aad van Bergenhenegouwen, de opening verrichten waarna vervolgens de verschillende prijsuitreikingen gaan plaatsvinden.

Ook voor de dames proberen wij weer een leuk uitstapje te organiseren alhoewel het steeds moeilijker wordt om in zo’n korte tijd iets leuks te vinden in de directe omgeving.

Natuurlijk is dit feest niet alleen voor de kampioenen maar uiteraard ook voor al onze leden, sponsors, bestuurders van de Afdeling 5 en anderen die zich het afgelopen seizoen hebben ingezet voor onze fondclub.

Het belooft o.a., dankzij de bijdrage van onze sponsors weer een prachtige happening te gaan

worden!

Na de huldigingen worden “koffiebonnen” verloot van alle vluchtwinnaars, duifkampioenen, 1e Generaal Kampioenen en de Keizerkampioen van het afgelopen seizoen evenals door sponsors geschonken duivensportartikelen. Alle gewonnen prijzen dienen persoonlijk, mits vooraf gemeld, afgehaald te worden.

Wij sturen jullie uiteraard niet met een lege maag naar huis, om ongeveer 16.45 uur wordt er nog iets lekkers voorgeschoteld zodat uiterlijk om 18.00 uur iedereen voldaan huiswaarts kan gaan!

Wij rekenen weer op een grote opkomst en verzoeken vriendelijk om je vóór 10 januari a.s. aan te melden via e-mail, rondijkshoorn.deglazenstad@gmail.com, of schriftelijk aan het secretariaat, onder vermelding met hoeveel personen je aanwezig zal zijn, het aantal dames en of zij geïnteresseerd zijn in het uitstapje. Vervolgens volgt een bevestiging waarin het inschrijfnummer vermeld is, zonder inschrijfnummer helaas geen toegang!

Namens het bestuur van de fondclub “De Glazen Stad” wens ik jullie veel leesplezier, fijne feestdagen en een gezond en succesvol 2019!

 

Met vriendelijke sportgroeten,

Gé van der Ploeg

Secretaris

'; ?>